Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


ZL Háje: Sokol Kolovraty - FC Tempo B 2:3

26.02.2012 18:49

Poločas: 1:1

Branky: Buneš 2, Soukup

Sestava: Holub - Soukup, Polák, Polívka, Neckař, Buneš, Hrstka, Mašek, Kuda, Rožníček, Dobřanský 

Začátek utkání patřil našemu soupeři z Kolovrat. Kolovraty měli převahu, naši hráči se spíše jen bránili  a podnikali jen rychlé protiútoky. Převahu hráči Kolovrat dokázali přetavit v úvodní branku a šli do vedení. My se obdržené brance konečně probudili a začali být nebezpeční i před brankou soupeře. Po jednom takovém závaru po rohovém kopu se dostal odražený míč k volnému Honzovi Bunešovi a ten vyrovnal na 1:1.

Neustále jsme ale museli dávat pozor na útočná tykadla soupeře. Při jedné takové nás zachránila tyčka, jindy zase včas zasáhl Dominik Holub v brance. Do poločasu se již nic moc zajímavého nestalo... Jediné co stojí za zmínku je snad ještě velká sněhová bouře, která tak značně zasáhla do děje utkání. Během pár minut byla umělá tráva pokryta 3 centimetrovou vrstvou sněhu, míč byla sněhová koule a místo kopaček mohli kluci obout spíš běžky... Do šaten jsme mohli jít přeci jen s vedením, když brankář Kolovrat chytil malou domů do ruky a my zahrávali nepřímý volný kop. K jeho exekuci se postavili Honza Polívka s Vojtou Soukupem, ale velmi špatně to sehráli.

V poločase jsme si v teple šatny řekli chyby a co zlepšit, abychom se nakonec radovali my. Částečně se to povedlo. Do vedení nás poslal Honza Buneš. Vzal míč, prošel z poloviny hřiště až před brankáře a přesně umístil míč k tyči - 1:2. Hned asi za minutu bylo vyrovnáno. Hráč Kolovrat zatáhl míč k naší brance, tam se obtočil okolo našeho obránce a lehce vyrovnal. To ovšem nebylo vše. Za pár minut se po faulu postavil k přímému kopu Vojta Soukup a z poměrně velké dálky se trefil přesně pod břevno - 2:3.

O vítězství jsme mohli rozhodnout i dalšími brankami, ale sólo Petra Neckaře, který se vyhnul i brankáři, tak bohužel levou nohou nedokázal dostat míč do sítě. Na druhé straně jsme také o vedení o jeden gól mohli přijít, kdy si Kolovraty vypracovali zajímavé šance ale ve většině šancí je nedokázali přesně zakončit. 

Zápas byl vyrovnaný a určitě ke kvalitě přispěli oba týmy. S týmem Kolovrat se utkáme ještě v březnu v přátelském zápase v Kolovratech, krátce před začátkem jarních mistrovských zápasů.

 

Tabulka zimní ligy po dosud známých výsledcích:

 

P Mužstvo Z V R P S B
1. FK Slavoj Vyšehrad   4 4 0 0 15:1 12
2. FC Čechie Uhříněves 5 3 1 1 18:8 10
3. FC Tempo Praha 5 3 1 1 15:7 10
4. FC Háje Jižní Město 5 3 0 2 18:18 9
5. Sokol Kolovraty 4 2 0 2 14:11 6
6. AFK Slavoj Podolí Praha 4 1 0 3 12:15 3
7. Zbraslav 4 0 2 2 6:12 2
8. Slovan Bohnice 5 0 0 5 2:28 0

 

 

—————

Zpět