Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


ZL Háje: SK Zbraslav - FC Tempo B 3:3

24.01.2012 13:30

Poločas 1:1

Branky: 18.Obermajer, 39. Hrstka, 53. Kopeš

V dalším utkání zimní ligy nás čekal tým ze Zbraslavi. Soupeř již tradičně poskládal tým tak akorát, jen oproti mistrovskému zápasu, který jsme hladce vyhráli (9:0) se kluci buď velmi zlepšili nebo proti nám hrál zcela jiný tým. Úvod zápasu byl poněkud hektický. Část týmu čekala na Hájích a část pomáhala svým starším parťákům ve Strašnicích na zimním turnaji PSK Union. Takže proběhl přesun v dresech a kluci vyběhli z aut přímo na plac a začalo se hrát. 

Možná i to zapříčinilo rychlou branku v naší síti. Již ve 4. minutě jsme prohrávali 0:1. Naši hráči se snažili hrát fotbal, soupeř se urputně bránil a podnikal jen rychlé protiútoky. Až v 18. minutě pronikl jak tank obranou Zbraslavi Obermajer a tečovanou střelou vyrovnal - 1:1.

Krátce před poločasem vyvrcholil náš tlak faulem jednoho z hráčů Zbraslavi a kopala se penalta. Postavil se k ní Danny Višvader, ale jeho špatně mířenou brankář vyrazil a ani z dorážky jsme branku nevstřelili a zahrávali jen rohový kop.

O poločase bylo těžké něco vytýkat, samozřejmě se chyby našly, ale převahu jsme měli, jen jsme na bránící tým nenašli recept. Do druhé půle jsme ovšem vstoupili lépe a v 9. minutě jsme se dostali do vedení. Střelu Hrstky, který zakončoval netradičně pravou novou, si srazil hráč soupeře přesně k tyči - 2:1.

Naše vedení trvalou pouhou minutu, když okamžitě z protiútoku jsme inkasovali branku na 2:2. Ve 12. minutě jsme špatně bránili a uprostřed hřiště si hráč soupeře pohodlně míč zpracoval, připravil a zamířil přesně do míst, kam se ani Holub v brance nedokázal natáhnout - 2:3.

Poté začalo opět klasické bránění Zbraslavi. To už ovšem začalo parádně sněžit. Co bylo do té doby snadné, bylo jednou tak těžší. Míč si dělal co chtěl, klouzal nejen míč, ale i všichni na hřišti. Navíc nám vál vítr do zad, což mělo taky trochu povzbudit naše barvy. Až ve 23. minutě nacentroval krásně před branku Obermajer a našel hlavu Jirky Kopeše, který vyrovnal na 3:3.

Konec zápasu mohla ovlivnit jakákoliv střela na branku, ať na naši či soupeřovu. Skóre zápasu se však již nezměnilo a zápas tak skončil remízou.

Většina hráčů odehrála 2 zápasy za sebou, což bylo náročné, ale i přesto se na hru dalo koukat. 

 

Sestava: Holub - Soukup, Ctibor, Polívka, Neckař, Polák, Višvader, Hrstka, Kuda, Dobřanský, Rod, Obermajer, Blažka, Kopeš, Šebek

—————

Zpět