Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


ZL Háje: Háje - Tempo B 2:1

15.01.2012 19:57

V druhém utkání zimní ligy jsme změřili síly z domácím pořádajícím týmem. Po vánoční přestávce to byl první zápas a tak jsme hlavně byli zvědaví, jak jsou kluci po fotbalu hladoví... někteří byli dostatečně, někteří vůbec (což nás docela překvapilo).

Utkání mělo náboj již od začátku, domácí měli mírnou převahu, ale žádné velké šance se nevypracovával. My jsme se dostávali k rychlým brejkům a postupem času jsme se více a více osmělovali. Přesto první poločas branku nepřinesl.

Do druhého poločasu jsme kluky nabádali nebát se hrát, malinko přitvrdit v osobních soubojích (a hlavně tyto souboje podstupovat). Bohužel přišly trochu hloupé chyby, po kterých jsme dvakrát inkasovali, ale není to nic tak zásadního, na tyto chyby si dají kluci příště pozor! My jsme se snažili více a více ohrožovat branku domácích. Už to vypadalo, že se snad ani čestného golu nedočkáme... ale dočkali jsme se. Pět minut před koncem vybojoval Honza Polívka míč, prošel kolem dvou hráčů a našel volného Hrstku, který snížil na 2:1. Pak jsme si vynutili tlak, ale měli jsme málo času, abychom utkání vyrovnali.

Kdyby kluci hráli ve stejném nasazení jako posledních 5 minut, tak nemuseli prohrát. 

Pochvalu za bojovnost a chuť hrát zaslouží Danny Višvader, Honza Polívka a Vojta Soukup. Mile překvapil i Matěj Hrstka. V brance dnes spolehlivě zachytal Holub. Ostatní by se měli poučit hlavně z chyb.

 

HÁJE - TEMPO B 2:1 (0:0)

Branka Tempa: 55. Hrstka (Polívka)

Sestava: Holub - Soukup, Dobřanský, Polívka, Polák, Neckař, Višvader, Mašek, Ctibor, Hrstka

—————

Zpět