Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


ZL Háje: FC Tempo - Čechie Uhříněves 2:7

03.03.2012 18:38

Poločas 1:1

Branky 2.min Kopeš (1:0), 45. min Višvader (2:4)

Sestava: Holub - Buzek, Obermajer, Polívka, Neckař, Hrstka, Višvader, Kopeš, Mašek, Kuda, Hozák, Kristen, Rožníček

Utkání začalo velmi zajímavě pro naše barvy. Ve 2. minutě po střele Višvadera se dostal k odraženému míči Jirka Kopeš a poslal nás do vedení. Kluci měli ze začátku více ze hry, dobře kombinovali a bylo nač se dívat. V 11. minutě pokazil Holub rozehrávku před brankou, když přihrál míč před prázdnou branku soupeři a ten pohodlně vyrovnal. Do poločasu se nic zvláštního nestalo, jen soupeř získával postupem času více a více prostoru. Hlavně střed hřiště naši hráči nedokázali  dostatečně obsazovat a z toho pramenilo přečíslování.

Do druhé půle jsme chtěli po hráčích zopakovat začátek prvního poločasu a krom rychlé branky i pokračování v dobré hře. Sic se kluci snažili, tak ve 35. minutě přišla druhá branka našeho soupeře a prohrávali jsme 1:2. Za dvě minuty to bylo 1:3 a o minutu později 1:4. Absolutní nekoncentrovanost celého týmu zapříčinila tři branky v naší brance. Pak přišlo trocha zlepšení z čehož pramenila druhá naše branka. Souhra Kopeš - Višvader zafungovala podruhé a na rozdíl od první branky si role oba jmenovaní vyměnili a Jirka Kopeš přihrál na druhou branku Danny Višvaderovi - 2:4.

Na konci jsme zkusili vše vrhnout do útoku, ale to se nepovedlo a naopak jsme ještě třikrát inkasovali. 

V tomto zápase, ať už proti nám nastoupil soupeř v jakékoliv sestavě, tak chyběla bojovnost a trocha toho odhodlání něco udělat, i když se třeba nedaří.

V příštím zápase, který se hraje již zítra ráno, to snad bude lepší.

—————

Zpět