Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


ZIMNÍ LIGA: Tempo - Bohnice 5:0

03.12.2011 20:47

POLOČAS 1:0

BRANKY: 2. a 58. Višvader, 37. Richter, 38. Polívka, 40. Mašek

Ještě letos jsme odehráli první zápas zimní ligy na Hájích. Čeká nás celkem celkem 7 utkání a leckdy i noví soupeři. Hned ten první byl pro nás úplně nový, jelikož s Bohnicemi jsme se ještě dosud neutkali. Dále nás čeká se utkat s domácím týmem Hájí, Zbraslaví, Podolím, Kolovraty, Uhříněvsí a Vyšehradem.

Ale již k samotnému utkání. Úvod nám vyšel skvěle, když ve druhé minutě svým důrazem před brankou dostal míč do sítě Danny Višvader. Do konce poločasu jsme další branku nepřidali a to hlavně z důvodu velmi špatné koncovky. Soupeře jsme přehrávli a měli místy drtivý tlak, ale branky ne a ne přijít. Během první půle jsme soupeři nabídli také možnost skórovat. Špatné rozehrávky obrany a brankáře volali po brance, ale naštěstí soupeř dnes neměl svůj den, aby tyto chyby potrestal. 

Do druhé půle jsme vkročili podobně jako do první. Soupeře jsme opět semkli před vlastní brankou a snažili se navýšit naš skóre. Ve 37.minutě se nám to konečně povedlo zásluhou Martina Richtera. Hned o minutu později se po hezké rychlé akci prosadil krásně Honza Polívka - 3:0. A ve 40. minutě už úplně uklidnil naše barvy, pro tento zápas kapitán, Tomáš Mašek, který zužitkoval přihrávku Martina Richtera - 4:0.

Utkání už dále nenabídlo nic moc zajímavého, hodně soubojů a nepřesností. V našich barvách se opět projevila mírná nekoncetrovanost, kdy většina chtěla útočit, z čehož pramenily chyby v obraně. Jednu takovou musel "hasit" daleko před brankou brankář Holub a pomohl tak k tomu, že udržel čisté konto. Na konci zápasu se ještě po druhé v zápase trefil Danny Višvader - 5:0.

Utkání jsme odehráli dobře, vyzkoušeli různé varianty a víme, kde nás tlačí bota, co musíme ještě zlepšit. Kluky musíme pochválit nejen za tento zápas, ale za celý podzim, který odehráli v pohodě a dařilo se nejen střelecky, ale hlavně i herně.

 

—————

Zpět