Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Turnaj ŽATEC

24.03.2012 22:51

V sobotu ráno, den před mistrovským zápasem s Vršovicemi, jsme vyrazili na turnaj do, pro nás neznámých míst, královského města a města chmele, Žatce. Turnaje se nakonec zúčastnilo jen 7 týmů z okolí Žatce a nejdál jsme to měli my. Krásný nový areál stadionu Mládí, ve kterém jsme odehráli 6 utkání, byl velkým a milým překvapením. Utkání se hrála 1 x 16 minut.

Tempo - Podbořany 2:0
Úvodní utkání turnaje jsme sehráli proti Podbořanům docela slušně. Ve 4.minutě nás poslal do vedení Višvader po přihrávce Polívky a ve 13.minutě potvrdil naše vedení Kuda, když se nejlépe zorientoval po rohovém kopu a poslal míč do branky. Soupeř z Podbořan se dostal jednou na naši polovinu a nevyslal na naši branku žádnou střelu.

Tempo - Žatec 1:0
Domácí tým podával velmi zajímavý výkon a tak jsme očekávali těžký zápas, což se také potvrdilo. Tento zápas rozhodla jediná branka, kterou vstřelil Danny Višvader po přihrávce Honzy Polívky. Zbytek si náš tým pohlídal a šťastně tak zvítězil.

Tempo - Neštěmice 0:1
Jediná prohra v turnaji s týmem z části Ústí nad Labem rozhodla již 3. minuta. Dlouhý míč za obranu dostal pod kontrolu útočník Neštěmic a prostřelil Holuba. Hloupý gól, který rozhodl utkání, ve kterém jsme rozhodně nebyli horším týmem, ale bohužel jsme nevstřelili branku, což byla zásadní chyba.

Tempo - Meziboří 3:0
V 1.minutě nás poslal po přihrávce Soukupa do vedení Višvader. Naše vedení zvýšil opět Danny Višvader, když zužitkoval krásný míč za obranu od Jindry Dobřanského a proměnil sólo na brankáře. Poslední branku dal opět Filip Kuda po přihrávce Maška. V zápase jsme měli celé utkání pod kontrolou.

Tempo - Louny 1:1
Utkání s Louny vypadalo remízově od začátku, ale v 10.minutě nás dostal do vedení Polívka, když si poradil v samostatné akci. O minutu později ale už bylo vyrovnáno, když obrana špatně pokryla útočící hráče soupeře. Zasloužená remíza.

Tempo - Chomutov 2:0
Do utkání jsme vstoupili výborně. V 1.minutě se dobře zorientoval novic v našem týmu Honza Balšán a odražený míč poslal do prázdné branky, který dobíhal pohlídal dojít do branky Danny Višvader. Za nedlouho zvýšil naše vedení na 2:0 svým pátým golem v turnaji Danny Višvader. Závěr jsme si pohlídali a touto výhrou jsme si zajistili druhé místo a stříbrné medaile.

Na závěrečném vyhlášení výsledků a individuálních cen dostal ocenění Danny Višvader za nejlepšího střelce turnaje!


Konečné pořadí:
1. FK Neštěmice
2. FC TEMPO PRAHA
3. FK Louny
4. FK Slavoj Žatec
5. FC Chomutov
6. SFK Meziboří
7. FK Tatran Podbořany

 

Sestava: Holub - Dobřanský, Soukup, Polívka (1), Buneš, Hrstka, Višvader (5), Mašek, Balšán (1), Rožníček, Polák, Kuda (2).

—————

Zpět