Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Těsné vítězství nad SPB

07.02.2008 08:41

 

Třetí zápas ligy rodičů se SPB, týmu Michala Netušila, jsme odehráli v neděli večer, za příjemného počasí. Jak ukazuje poločasový stav, tak si může kdokoli myslet, že se na hřišti ploužilo 12 chlapů a někdy i dvě maminky a nic se tam nedělo. Ale opak je pravdou. Za první poločas, kdyby bylo skóre např. 3:0 pro SPB, tak se nebylo čemu divit.

My jsme hráli velmi ustrašeně a v útoku nikdo nebyl schopen podržet míč, či si vyměnit nějakou tu přihrávku. Naopak soupeř hýřil aktivitou a dostával se do šancí. Výborně zachytal Renda Soukup a díky němu bylo poločasové skóre bez branek.

V poločase jsme si vyříkali chyby, stejně jako mezi zápasy na turnajích kluků, trošku jsme si vynadali a vyhecovali a šli vyhrát zápas. Druhý poločas jsme začali skvěle. Pohybovali jsme se a kombinacemi točili hlavy soupeři, z čehož nakonec pramenila i vedoucí branka.

Jak to tak bývá, úvodní nápor opadl a začal hrát soupeř, který se nechtěl smířit s prohrou a v rychlém sledu za sebou, kdy jsme špatně bránili jsem dostali dvě branky a prohravali 1:2.

S prohrou v našem týmu se nikdo nechtěl spokojit a tak přišlo vyrovnání z našich kopaček. Opět jsme se neradovali moc dlouho a SPB se dostala opět do jedno brankového vedení, tentokrát 2:3. Už to vypadalo zle, ale paní štěstěna a trošku té vůle, kterou jsme měli a bylo na světě vyrovnání.

Plni euforie po vyrovnávaci brance jsme docílili i toho, že se nám podařilo vstřelit opět zase o branku navíc a tentokrát to již byla i poslední trefa, která znamenala naše vítězství 4:3 a připsali jsme si tak první výhru do tabulky Ligy rodičů.

 

Tabulka Ligy rodičů po 3. kole:

 

kami22.webnode.com/news/tabulka-ligy-rodicu-po-3-kole/

 

 

MPB - SPB 4:3 (0:0)

Branky MPB: Polák, Hájek, Polívka, Kaštil

Za MPB nastoupili: Kamitz, Mašek, Mišovič, Polák, Soukup, Polívka, Kaštil, Poláková, Tökölyová a tři naši přátelé, kterým také děkujeme za vzornou reprezentaci

 


—————

Zpět