Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Stříbrné medaile z Mladé Boleslavi

25.02.2012 18:02

Na halovém turnaji v Mladé Boleslavi jsme se potkali s dalšími čtyřmi týmy: SKP Mladá Boleslav, Mnichovohradištským SK, Bakovem nad Jizerou a Lysou nad Labem. Na poslední chvíli se odhlásil pořadatelům tým z České Lípy a tak domácí sestavili dva týmy. Hrací doba 1 x 15 minut, systém každý s každým a v 8:00 se mohlo začít hrát.

 

FC TEMPO PRAHA - LYSÁ NAD LABEM 1:0

Náš první zápas na turnaji se nesl v duchu nejistoty a po roce utkání v hale. Soupeř byl na začátek hratelný, ale málo střelby a nevyužité šance dělali z tohoto utkání drama. Šance byly na obou stranách, ale tu jedinou využil v náš prospěch Tomáš Čermák, jehož branka v 11.minutě rozhodla o našem vítězství.

 

FC TEMPO PRAHA - MNICHOVOHRADIŠTSKÝ SK 0:4

Ve druhém utkání nás čekal dle prvního výsledku (MSK - SKP MB B 11:0) velmi těžký zápas. Bohužel hned v úvodu jsme inkasovali dvě branky. Vedení o dvě branky soupeř kontroloval, ale dle výsledku to neměl tak jednoduché. Bohužel naše šance zůstali nevyužity, kdy Višvader neproměnil samostatný nájezd a Polívka dvakrát trefil tyč. Do konce utkání přidal soupeř ještě dvě branky. Kluci makali a srdnatě se prali. Proti pozdějšímu vítězi jsme uhráli nejlepší výsledek.

 

FC TEMPO PRAHA - SKP MLADÁ BOLESLAV "B" 4:2

V zápase proti asi nejslabšímu týmu jsme se dostali do vedení 4:0, po brankách Polívky, Neckaře, Višvadera a Soukupa. Poté místo abychom zvyšovali naše skóre, kdy naši hráči postupovali sami na brankáře, tak jsme dvakrát inkasovali. I přes toto jsme si vítězství už pohlídali.

 

FC TEMPO PRAHA - BAKOV NAD JIZEROU 2:1

V zajímavém utkání jsme se střetli s Bakovem, kde nám šlo vlastně o potvrzení druhého místa v turnaji. Ve 3. minutě nás dostal do vedení Vojta Soukup a zdálo se, že bychom mohli toto utkání dotáhnout do vítězného konce. Ovšem po chybě jsme inkasovali vyrovnávací branku. Utkání spělo k remízovému konci, ale to se nelíbilo Vojtovi, který 20 sekund před koncem prostřelil soupeřova brankáře a zajistil tak našim barvám důležité 3 body.

 

FC TEMPO PRAHA - SKP MLADÁ BOLESLAV "A" 7:1

V posledním utkání nám stačilo pro potvrzení druhého místa neprohrát s A-týmem domácího týmu. Již ve 2. minutě nás dostal do vedení Honza Polívka. Pak ovšem přišla zajímavá situace. Po celý turnaj se neudělil žádný trest, až v posledním utkání, kdy byl náš tým potrestán za to, že náš hráč po vystřídání odešel ze hřiště, ale opustil hrací plochu na druhé straně palubovky a vrátil se na střídačku okolo hřiště (místo aby se zrychlilo střídání, tak hráči musí přebíhat palubovku). Takže náš tým dostal žlutou kartu a museli jsme hrát ve třech. O minutu později jsme inkasovali jedinou branku a mohli opět hrát v plném počtu. V 6. minutě nás poslal do vedení Péťa Neckař, v 9. minutě opět skóroval Polívka a zvyšoval na 3:1. To už se proměňoval konec zápasu v exhibici našich hráčů a skóre utkání se vyšplhalo po brankách Čermáka, dvou brankách Višvadera a Hrstky na 7:1. Domácí již rezignovali a mohli být rádi, že nedostali mnohem více branek.

 

Celkově turnaj vyhrál tým Mnichova Hradiště, který v žádném zápase neprohrál a nedostal ani branku. Nutno říci, že tento tým nevypadal jako tým mladších žáků... Tým organizátorů vyhlásil našeho brankáře, Dominika Holuba, nejlepším brankářem turnaje (nutno říci, že po právu, děkujeme a gratulace Dominikovi)

Konečné pořadí:

1. MNICHOVOHRADIŠTSKÝ SK

2. FC TEMPO PRAHA

3. SKP MLADÁ BOLESLAV "A"

4. BAKOV NAD JIZEROU

5. LYSÁ NAD LABEM

6. SKP MLADÁ BOLESLAV "B"

 

Sestava:

Holub - Soukup (3 goly), Čermák (2), Neckař (2), Polívka (3), Buneš, Polák, Hrstka (1), Višvader (3).

 

—————

Zpět