Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Soustředění NOVÁ VČELNICE

19.08.2009 23:35

DÍL 1.

(15. - 17.08.2009)

Soustředění jsme zahájili v sobotu, kdy jsme se ubytovali ve sportovním centru Athena. Na podvečerním setkání hráčů a realizačního týmu v klubovně sportovního centra kluci dostali nová trička a lahve na pití. Poté jsme navštívili zdejší fotbalový stadion, kde jsme shlédli druhý poločas zápasu mužů. Večer jsme se šli podívat na místní pouť zakončenou velkolepým ohňostrojem.

 

V neděli již začal plný trénink, dávky se zvýšily a zahájili jsme dvoufázovou přípravu (tréninky dopoledne a odpoledne). Na dopoledním tréninku byla teplota ještě snesitelná a také se dalo využít stínu stromů. Potom kluci slupli řízky k obědu a využili poledního klidu na hry či odpočinek.

 

Odpolední trénink byl již dost náročný. Sluníčko se snažilo a pěkně smažilo, a tak jsme po střelbě hráli spíše modelové utkání. Na konci tréninku již bylo znát, že dlouhá pauza o prázdninách ubrala na kondici, ale od toho jsou prázdniny a soustředění, aby kluci nabrali sílu zpět.

 

Po večeři ale zase všichni ožili, tak jsme dali nácvik ragby. Kromě orientace při nahrávkách dozadu si to kluci užili, možnost využít jak sílu tak rychlost skoro všechny nadchla.

 

Pondělní program jsme opět rozšířili. Zahájili jsme hodinou aerobiku a kondičního posilování, následoval klasický dopolední trénink a oběd. Po obědě se odpočívalo a s odpolední bouřkou se šlo trénovat. Naštěstí jen párkrát zahřmělo a spadlo dohromady 10 kapek, takže jsme mohli odpoledne nabírat dál fyzickou kondici.

 

Zatím bez jakéhokoliv zranění se těšíme na třetí den v Nové Včelnici!

 

DÍL 2.

(17. - 18.08.2009)

 

Po večeři jsme domluvili možnost opět využít tělocvičnu, kde jsme plánovali na hodinu hrát míčové hry jako je vybíjená, košíková a házená. Klukům se házená zalíbila natolik, že jsme ji hráli nakonec skoro o hodinu déle.

Úterní den byl zaměřen na střelbu a nácvik kombinací. Většina dopoledního tréninku byla v pohybu s míčem, střelba se z počátku nedařila, ale postupem času si začali kluci rovnat mířidla, a tak si brankáři opravdu zachytali.

Během poledního odpočinku nám pan správce posekal hřiště, takže jsme odpolední trénink zahájili kondiční přípravou a pak jsme se zase vrhli na pokračování v průpravě střelby, penaltovým rozstřelům či střelby z místa. Nakonec kluci hráli na dvě o to, kdo bude odnášet pomůcky na trénink. Poločas jsme zpestřili občerstvením v podobě vychlazeného melounu, který zmizel rychlostí blesku.

Po večeři si mohli kluci jít odpočinout do vířivky, takže skoro všichni se ponořili do teplých bublinek a slastně si užívali ve vodě. Teď všichni fandíme Barboře Špotákové a držíme jí palce, ať vyhraje zlatou medaili. Zítra nás čeká odpoledne turnaj, takže dneska večer už bude jen odpočinek.

 

DÍL 3.

(19.08.2009)

 

Ve středu nás čekal cvičný turnaj, kdy jsme se domluvili s domácími (Nová Včelnice), kteří dali dohromady jedno mužstvo a s ČAFC Praha, která je na soustředění v nedaleké Cerekvi a která dala dohromady dvě mužstva. My jsme se také rozdělili na dvě mužstva.

Proto byl dopolední trénink zaměřen na nácvik kombinace, obě mužstva hrála spolu, aby se sladila, a také jsme si dali přípravné utkání. Po obědě jsme dali krátký odpočinek a již se šlo na turnaj.

Hrálo se systémem každý s každým, a protože se jednalo o mužstva složená převážně z ročníku 2001 doplněná i 2002, tak jsme z původních 2x15 minut upravili délku zápasu na 2x10 minut. Protože bylo krásné a slunečné počasí, bylo to plně dostačující, přece jen hrát čtyři zápasy za sebou je náročné.

Vlastní průběh a výsledky můžete najít ZDE.

Mužstvo Tempo A obsadilo 1. místo, mužstvo Tempo B bylo díky vzájemné prohře na místě druhém. Kluci si dali s chutí zmrzlinu, která byla jako odměna pro všechny hráče turnaje, a pospíchali jsme na večeři.

Po krátkém odpočinku jsme šli ještě na chvilku ven, kde jsme si hráli chvilku s létajícím talířem, ale vrcholem a opět oblíbenou hrou se stala hra „hutututůů“ a pak i „rybáři“. Již za tmy jsme se vrátili na ubytovnu a během 30 minut zavládl absolutní klid, všichni usnuli jako dudci (a tomu se nedá divit!)…

 

DÍL 4.

(20.08.2009) 

Čtvrtek začal jako každý jiný den, vstali jsme a vydali se do nedalekého „Pekla“ na snídani, která nás nijak nepřekvapila, jedině tím, že došel jahodový a meruňkový džem. Na talířku nám přistál višňový.

Po snídani jsme se vydali do tréninkového centra na pravidelnou ranní rozcvičku. ta byla mimořádně v tunelu, jenž je pod naší ubytovnou, pod vedením kondiční trenérky Marušky.

 

Po včerejším náročném turnaji jsme zvolili mírnější tréninkové tempo. Vyzkoušeli jsme si hru na velké hřiště. Opět jsme zjistili naše slabiny a uviděli, kdo jak na hřišti pracuje a dále pokračovali hlavně střelbou.

 

Po obědě jsme si dali na chvíli oddych na pokojích a pokračovali krátkým odpoledním tréninkem, po němž jsme se vydali na výlet do nedalekého Jindřichová Hradce. Kluci opět zažili něco nového, když se svezli zdejším vlakem na úzkokolejné trati. Krátkou procházkou po Jindřichově Hradci jsme se opět vrátili a kluci už se těšili na večeři, kde je čekali ovocné knedlíky.

 

Po večeři se již kluci připravili ke spánku, jelikož je zítra čeká náročný den. Bohužel se dnes přihodila jedna nepříjemná věc. Tomáš Rožníček si přivodil při včerejším turnaji zranění ruky, které se do rána nezlepšilo a tak s ním jela naše skvělá děvčata do nemocnice, odkud nám přivezly špatné zprávy. Zlomená ruka a rovnání kosti pod narkózou znamenalo přenechání Tomáše v nemocnici v Jindřichově Hradci. Tomášovi přejeme brzké uzdravení a návrat na fotbalový trávník!

—————

Zpět


Fotogalerie: Soustředění NOVÁ VČELNICE - 1 díl

/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/a17082009342-jpg1/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0010-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0015-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0034-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0045-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0068-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0099-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0101-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-1-dil/dsc-0105-jpg/

—————


Fotogalerie: Soustředění NOVÁ VČELNICE 2. díl

/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0187-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0201-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0206-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0212-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0231-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0232-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0240-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0245-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0247-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-2-dil/dsc-0251-jpg/

—————


Fotogalerie: Soustředění NOVÁ VČELNICE 3. díl

/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0008-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0011-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0013-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0016-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0022-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0031-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0034-jpg1/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0037-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0042-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-3-dil/dsc-0047-jpg/

—————


Fotogalerie: Soustředění NOVÁ VČELNICE 4. díl

/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0481-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0502-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0518-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0562-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0563-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0564-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0566-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0588-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0595-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0606-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0619-jpg/
/album/fotogalerie-soustredeni-nova-vcelnice-4-dil/dsc-0623-jpg/

—————