Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


PU - Kolovraty - Tempo B 5:7

24.03.2012 22:46

TJ Sokol Kolovraty - FC Tempo Praha B 5:7 (2:3, 3:4, 0:0)

 

Sestava: Holub - Dobřanský, Soukup, Polívka, Buneš, Hrstka, Višvader, Mašek, Balšán, Rožníček, Polák, Kuda.

Branky: Mašek, Polívka a Višvader po 2, Rožníček
Ve středu jsme sehráli přátelské utkání na okraji Prahy, v Kolovratech. V kolovratském areálu, kde vedle travnatého hřiště je nová umělka, jsme stejně jako vloni absolvovali jeden z dalších přípravných zápasů, za což domácím děkujeme.. Utkání se hrálo 3 x 20 minut.

Jelikož je hřiště minimálních rozměrů, tak i polovina hřiště slibovala častý kontakt s míčem i protihráčem. Do utkání jsme vkročili velmi dobře a hned z prvního útoku nás dostal do vedení Mašek, po přihrávce Višvadera - 0:1. Ve 4. minutě se skóre měnilo po druhé, po rohu Višvadera opět skóroval Mašek - 0:2. Korekce přišla již v 6.minutě a domácí po rohovém kopu snížili na 1:2. Na rozdíl dvou branek jsme opět domácím odskočili v 10.minutě, kdy samostatnou akci zakončil zkušeně Polívka - 1:3. Do konce první části se domácím podařilo opět zkorigovat skóre utkání na rozdíl jedné branky - 2:3.

Do druhé části jsme vlétli a po Rožníčkově rohu ve 23.minutě trefil krásně míč Buneš. Jeho střelu domácí zblokovali, ovšem na dorážku Polívky již domácí nestihli zareagovat - 2:4. Pokračovali jsme v dobré hře, za minutu doklepával do prázdné branky Višvader a zvýšil naše vedení na 2:5. Tempo nekončilo, hned o minutu později protlačil Polívka míč na Rožníčka a bylo to 2:6. Pak jsme dali domácím na chvíli oddych a ve 29. minutě utekl všem Danny Višvader, udělal kličku i brankáři a zvýšil už na 2:7! Hrozivě vypadající skóre zvládli domácí postupně korigovat a to za přispění i našich chyb. Špatně pokrytá standardní situace a nedůrazné bránění znamenalo snížení domácích do konce druhé části na 5:7.

V poslední části se již neudálo nic zvláštního, branky nepadaly, spíš se bojovalo a někdy se docela jiskřilo od kopaček. Konečné skóre vyznělo lépe pro nás, ale zbytečné chyby a pět inkasovaných branek je varování do dalších zápasů.

—————

Zpět