Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Prohra v 2. zápase

21.01.2008 15:40

Druhý zápas Ligy rodičů jsme odehráli proti týmu Staršího dorostu a tentokrát padaly i branky. Výsledek 4:11 vypadá krutě, ale mohlo být i hůř. Soupeř, který nastoupil pouze se 4 hráči v poli a brankářem a hrál, co potřeboval.

Naopak naše sestava doznala změn. L. Polívku jsme postrádali z důvodu pracovních povinností a do poslední chvíle nebyl jistý ani start trenéra Maška, kterého trápila viróza a "Kaštanův" brácha Milan si plnil své povinnosti v klubu na Libuši. Naopak jsme měli i posily a za největší z nich určitě stojí za zmínku dvě odvážné maminky(!) paní Tökölyová a Poláková.

Samotný zápas byl takovým vyučováním. Hráči zastupující starší dorost, ač o pár let starší, hýřili aktivitou a ukazovali, kdo je na hřišti pánem. Hlavně bylo vidět, že pánové o sobě na hřišti věděli, což nám dělalo potíže, jelikož jsme nedokázali výpady soupeře na naši bránu včas zachytit a pak již bylo zle. Naštěstí jsme měli v brance René Soukupa, který zachytal výborně a jen za poločas chytil 4 jasné gólové šance a asi 5-krát ho zachránilo břevno či tyč (uměl si na začátku zápasu postavit branku, takže věděl co dělá)

Poločas skončil ještě, pro nás, přijatelným výsledkem 1:3, když se o první gól postaral P. Kamitz, jehož střelu si brankář dorostu srazil do vlastní branky.

Do druhého poločasu jsme volili ofenzivnější taktiku, ale to nebyla zrovna dobrá varianta. Soupeři to náramně svědčilo chodit do otevřené obrany a tak se nám náš gólový účet začal plnit a na konci zápasu byla naše branka zatížena jedenácti brankami. Nepomohlo ani vystřídání brankářů v našem týmu, kdy místo Soukupa nastoupil do branky Hála.

Ani my jsme se nenechali zahanbit a přidali ještě 3 branky, o které se postarali Zdeněk Polák dvěma zásahy a Roman Mašek jedním.

 

MPB - Starší dorost 4:11 (1:3)

branky MPB: Polák 2, Kamitz a Mašek

Reprezentace MPB: P. Kamitz, R. Mašek, B. Mišovič, R. Soukup, Hála, Z. Polák, K. Poláková, V. Tökölyová, J. Vybíral, V. Jirsák

—————

Zpět