Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Přátelské utkání: SK Horní Měcholupy - FC Tempo B 5:2

13.03.2012 08:44

 

Poločas 2:0
Branky Tempa: Višvader 2
Sestava Tempa: Kuda, Rožníček, Dobřanský, Mašek, Čermák, Buneš, Hrstka, Višvader, Šejvl (2001), Hudák (2001)
  
Ve velmi prořídlé sestavě s dvěma hráči zapůjčenými ze starší přípravky jsme nastoupili na přátelské utkání s Horními Měcholupy. Přesto jsme se do soupeře zakousli a hráli hodně aktivně. Vypracovali jsme si několik příležitostí, které buď zneškodnil brankář a nebo šly mimo branku. Hrálo se povětšinu na půli domácích, přesto však domácí skórovali hned z první akce a za chvíli využili i druhou příležitost a my prohrávali 2:0. Skoro každý hráč na hřištio mimo Filipa Kudy, který chytal první poločas, se dostal aspoň do jedné slibné brankové příležitosti, ale domácí brankář stále držel čisté konto.
 
Do druhého poločasu nastoupil do branky Tomáš Rožníček. Jinak se obraz hry nezměnil, stále jsme byli spíše na půlce soupeře, snažili jsme se skórovat a dostat se zase do hry. Toho opět využili domácí, kdy rychlý protiútok v klidu zakončili do prázdné branky. Když hned v vzápětí prošla střela z dálky do naší sítě, prohrávali jsme již 4:0. Teprve za tohoto stavu jsme prolomili zakletou branku domácích, kdy Dany Višvader prostřelil vše, co stálo v cestě do branky, 4:1. Ovšem domácí odpověděli střelou z dálky, na kterou se marně Tomáš Rožníček natahoval. Poslední korekci skóre udělal opět Dany, kdy skoro z lajny prostřelil brankáře.
 
Bohužel výsledné skóre zápasu neodpovídá hře, kterou jsme předvedli. Všichni hráči se snažili, Petr Hudák a Dan Šejvl, výpomoc z 2001, se také neztratili. Pokud někoho pochválit, pak Danyho Višvadera, který měl za úkol hru tvořit ve středu zálohy, což se mu celkem dařilo, a pak všechny Tomáše. Tomáše Rožníčka, který i přes bolavou nohu chytal dobře, v závěru chytil několik jasných příležitostí, Tomáše Čermáka, který až na drobné vyjímky jistil naší obranu (byť ke konci začala docházet síla) a Tomáše Maška, který odpracoval celý zápas a kromě útoku stihl i zodpovědně bránit, jen se střelecky neprosadil. Ostatní však také odevzdali maximum a s ohledem na početnou marodku si zaslouží pochvalu také.

 

Tým vedl asistent Roman Mašek

—————

Zpět