Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


...na webu Vršovic

05.11.2011 19:20

Převzato z https://www.skunion2000.wz.cz/diskuze.html

Vršovice - Tempo B 6:5 (3:2) 

V prvním kole jsme sehráli divácky i herně velice zajímavý zápas s týmem Tempa. Padaly branky, celky se střídaly ve vedení, rodily se šance, hra měla slušný spád, byla vidět kombinace i nadstandardní individuální výkony. A také bych vyzdvihl celkovou fér atmosféru utkání. Nic víc od fotbalového zápasu snad ani nelze očekávat. 

Co se konečného výsledku týká - nakonec se to tak urodilo, že jsme o ten jeden gól byli lepší (nebo šťastnější?) my !! 

A propó šťastnější. Všimli jste si sprintu našeho hráče pro míč do branky a následně ke středovému kruhu po našem vyrovnávajícím gólu na 5:5 ? Jen dodám, že padl 4 minuty před koncem. Jiná mužstva by byla ráda v takovém utkání i za plichtu. I hráči soupeře se nad tím dost podivovali. Všichni už toho měli v 66. minutě plné zuby. Ale kluci prostě chtěli dál HRÁT! A zabojovat o vítězství. A pak ani za stavu 6:5 se nikdo z nich neuchýlil k nakopávání balónů a zdržování hry. Tohle jsme do nich cpali na soustředění a i když to určitě není věc jednoho zápasu a jednoho okamžiku v něm, pomalu to klukům do hlav naskakuje. 

Hodnocení jednotlivých hráčů se standardně vyhnu, jsem zastáncem toho, že je to věc šatny a ne webového komentáře. A se hrou týmu jako celku jsem docela spokojen, s nasazením zcela určitě. Je na čem stavět, další utkání ukážou, jestli opravdu kráčíme správným směrem. 

Branky : 9´Růža (1:1), 16´Hauptmann (2:2), 31´Exner (3:2), 49´Báža (4:3), 66´Veselka (5:5), 67´Exner (6:5).

—————

Zpět