Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


...na webu ČAFC

25.04.2011 19:11

Bitvě na Tempu chybělo jen víc gólů

18. 4. 2011

 

Bitvě na Tempu chybělo jen víc gólů
 
Neděle 17. dubna 2011 15.30
 
Tempo Praha–ČAFC Praha 3:1 (2:0)
 
Sestava: Cyril Popek – Tomáš Beneda, Radek Jedlička, Lukáš Listopad, Lubomír Dusil – Jakub Maršál, Ondřej Sádlo (0+1), David Reinštein, Vítek Tuček, Pavel Dosadil (1+0) – Jan Maršál, Lukáš Hrdlička, Jiří Pavlík
 
Branka: 49. Dosadil (Sádlo)
 
Na body kluci nedosáhli, za bitvu na Tempu si však zaslouží velkou pochvalu. Od začátku až do konce hráli s domácími vyrovnanou partii, kterou rozhodla větší produktivita soupeře. Velká škoda, že se Tempo až příliš snadno dostalo do dvougólového vedení. Čafáci si po přestávce začali víc věřit a lépe kombinovat, alespoň na vyrovnání však už bylo pozdě.
 
Čafka na podzim porazila Tempo 5:2 a byly to pro ni první body v přeboru. Odveta začala standardkami na obou stranách a souboji o každý metr hřiště. V 9. minutě kluky zaskočil vysoký centr za obranu a domácí šli snadno do vedení. Tempo pak po rohu trefilo tyč, takže naděje pořád žila. Až ve 20. minutě soupeř střelou zdálky přidal druhý gól a byl na koni.
 
„Vůbec to není špatné, několikrát jste dokázali dostat soupeře do úzkých. Chybí nám trocha štěstí, za kterým musíme jít. Je to pořád otevřené, jen musíme začít střílet,“ nabádal tým o přestávce trenér Martin Listopad.
 
Čafáci po přestávce opravdu předvedli výkon srovnatelný s prvním poločasem proti Motorletu. Dobrou kombinací se dostávali blíž k brance soupeře, ve finální části však chyběla přesnost. Také Tempo dál útočilo, takže se bylo na co dívat. Těsně před koncem domácí zvýšili na 3:0 a bylo definitivně rozhodnuto. Čafáci se však zasloužené trefy přece jen dočkali. Ondra nezištně vysunul Pavla a ten střelou mezi nohy brankáře zaznamenal svůj první gól v přeboru. Velká škoda, že se čafáci netrefili dříve, když ještě ztráceli jen dva góly. Jinak se jim zápas povedl.
 
„Dobrý výkon, druhá půle se mi hodně líbila. Výsledek není tak podstatný, na hřišti jste odvedli dobrou práci a bylo to dost vyrovnané. Třeba Luboš mě přesvědčil, že může v obraně hrát. V záloze byl cítit Ondra, vzadu byl výborný Tomáš. Měli jsme krásné akce, ale zakončení nebylo vůbec dobré. Škoda, gólů jsme mohli dát mnohem víc,“ hodnotil kouč Listopad.
 
Penalty (6:8) proměnili: Jedlička, Dosadil, Reinštein, Jakub Maršál, Sádlo, Tuček, Hrdlička, Pavlík
 

PaDo

Převzato z https://www.cafc2000.estranky.cz 

—————

Zpět