Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


Generálka s o rok mladšími kluky z Tempa

26.03.2008 15:03

Místo úterního treninku, jsme si pozvali na vyzkoušení naší formy před startem soutěže tým Střešovic, ale ten zápas po poledni odřekl z důvodu obav z nastydnutí, jelikož se v pravé poledne nad Prahou "čerti ženili". Obavy z nastydnutí jsme měli také, ale času na vyladění formy už moc nezbývalo, tak se nám podařilo vyjednat na rychlo alespoň tréninkový zápas s o rok mladšími kluky z Tempa, trenéra Martina Vališe. Ten tuto zkoušku rád uvítal, jelikož jeho svěřence čekají zápasy v Mini cupu a ten první již tento pátek.

Nutno ještě podotknout a poděkovat, že k tomu, jaké je nyní počasí, tak hrací plocha byla v bezvadném stavu, čemuž vděčíme Vašku Nechvílovi, správci areálu.

Ale teď již krátce k utkání. V zápase se projevilo, že jsme o rok a někteří i o dva roky starší, než soupeř. Především to bylo znát v síle, jinak fotbalovostí na tom byl soupeř dobře. Zápas se odehrával většinu času na půlce MPC, kde kluci bránili, co mohli, což nám dělalo docela problémy. Zhuštěný prostor před brankou MPC byl pro nás nepřekonatelnou překážkou.

Po týdenním klidu, se ve výborném světle ukázal Vojta Soukup, který když viděl že to klukům nejde, zmocnil se míče prokličkoval mezi hráči soupeře vstřelil dvě branky podobným způsobem. Jednu branku přidal ještě Honza Polívka a skóre 3:0 bylo i po prvním poločase.

Druhý poločas dostalo příležitost i zbytek mužstva, což se i projevilo na herním projevu, kluci trenéra Vališe se dostávali více do hry a častěji pronikali na naši půlku. Bylo to především špatným bráněním a necháváním více místa soupeři k tomu, aby mohl míč zpracovat a přihrát. Akce soupeře tak končili buď na obráncích, či u brankáře Šinárka, který vystřídal o poločase Martina Mišoviče.

Do konce utkání se již na stavu skóre nic nezměnilo, ač příležitosti jsme k tomu měli, ale výborně chytající Matěj Heřmánek v brance MPC se překonat již nenechal.

Poděkování patří všem a také trenéru M. Vališovi, který nám ochotně na poslední chvíli vyhověl a mohli jsme tak sehrát alespoň jeden zápas na půlku hřiště a připravit se alespoň trochu na nedělní start mistrovských zápasů.

Sestava: Mišovič (26. Šinárek) - Holub, Soukup, Dobiáš, Polívka, Tököly, Polák, Ctibor, Mašek, Jirků, Černý T., Hájek, Choc, Rožníček, Hála

 

MPB - MPC 3:0 (3:0)

Branky: Soukup 2, Polívka

 

Co o nás napsali na webu MPC můžete stahovat zde.

 

Fotogalerie ze zápasu

—————

Zpět