Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


13. kolo LOKO VLTAVÍN

06.04.2008 18:50

V neděli ve 12:45 vyběhnou na Tempu na trávník naši borci proti vedoucímu celku LOKO Vltavín! Loko přezimovalo na 1. místě tabulky s pětibodovým náskokem před třemi pronásledovateli, mezi kterými jsme i my! Můžeme očekávat velmi zajímavý zápas, jelikož v případě naší výhry se můžeme dotáhnout na 2 body za Lokádu a přiblížit se tak vrcholu a tabulky a našemu cíli.

Lokáda v minulém kole porazila Xaverov 3:0 a mezi skórujícími hráči byl i nejnebezpečnější hráč Loko, kterého známe již z loňského Mini Cupu, Vladimír Zeman! Výhrou si upevnili 1. místo s 26 body a bilancí 8 výher, 2 remízy a 1 porážka.

Naši kluci po výhře nad Točnou jsou stále na 4. místě s 21 body!

Přijďte proto povzbudit naše kluky v důležitém zápase a všichni věříme, že to bude se šťasným koncem!

 

FC TEMPO PRAHA - LOKO VLTAVÍN 6:1 (3:1)

Branky Tempa: Šebek 2, Koubek 2, Soukup a Obuškevič

V důležitém utkání na Tempu, s vedoucím týmem tabulky, se dal očekávat velký boj. Skóre otevřeli hosté, ale záhy jsme reagovali vyrovnávací brankou, přidali další branky a zápas se odehrával po většinu času na polovině hostujícího mužstva. Kluci hráli dobře a zaslouží velkou pochvalu za odvedené výkony!

Jen tak dál! Pokud budeme přistupovat k zápasům nadále takto, nemusíme se bát nikoho! Vítězstvím nad vedoucím týmem jsme se posunuli na druhé místo tabulky, dva body za vedoucím Loko Vltavín!

Aktualizována byla tabulka střelců MPB, hodnocení hráčů a nově i fotogalerie!

 

—————

Zpět