Jsme jeden tým, který nic nevzdává, bojuje a drží při sobě! JSME TEMPO!


... na webu Zličína

28.05.2012 22:00

 

Na Tempu tři chyby – tři góly !

 

 

V předposledním kole jsme zajížděli na hřiště Tempa ,,B“, které se v tabulce pohybuje v horní části. Po výkonu z minulého kola jsem doufal, že se nám podaří výkon zopakovat.

Na Tempu jsme nezačali vůbec špatně. Snažili se hrát důrazně v defenzívě a využívali rychlé brejky, které byly velice dobře zahrány, ale naše zakončení je nedůrazné. V 18 min. jsme měli dokonce šanci zahrávat penaltu, když byl v brejku podtržen domácím brankářem Kliment. Bohužel Hnízdil  nabídnutou šanci nevyužil a s špatně kopnutým p.k. si domácí brankář lehce poradil ! Bohužel od této chvíle to byli domácí, kteří začali lépe kombinovat a dostávat se před naší branku stále častěji. Jak jsme se začali dostávat pod tlak domácích, tak jsme začali dělat chyby . Bohužel ve 26 min. se poprvé měnilo skóre. Nedůrazné bránění středem hřiště, když naši  tři hráči měli své hráče na 2-3 metry a tím jim nechali prostor pro kombinaci, která byla zakončená pěknou střelou k tyči 1:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

O přestávce jsem si řekli, že musíme zlepšit pohyb a hlavně v defenzivní činnosti přidat na důrazu. Další věc, která se nám přestala dařit – střílení branek. Za poslední tři zápasy – dvě branky je hodně slabý ! Bohužel začátek druhého poločasu nám vůbec nevyšel a během 5 minut bylo o výsledku zápasu prakticky rozhodnuto. Dvě individuální chyby našich defenzivních hráčů domácí dokázali potrestat a bylo to 3:0. Naše hra se úplně rozpadla a nebyl tam nikdo, kdo by se chtěl ještě o výsledek ,,poprat“ !!! Bylo jen naše štěstí, že jsme neinkasovali ještě víckrát, protože domácí si s námi dělali, co chtěli. Do konce zápasu se již nic nezměnilo a nezměnili na tom ani dvě střely, které jsme měli v druhém poločase a to je strašně málo. Musíme na tento zápas rychle zapomenout, protože nás čeká poslední domácí zápas, ve kterém musíme zabrat ! Každý hráč si musí ale uvědomit, že to co jsme předvedli na Tempu je málo………

—————

Zpět