Mistrovský zápas - I. tř. sk. A                                                                                  9. kolo


FC Tempo Praha B - FSC Libuš     4:0 (2:0)
hráno:    UT 25.10.2011, 16:00
branky:  -
stadion: Tempo, tráva

 

sestava:

Kája

-

Venca; Ondra; Honza - Dan; Dominik; Sam - Jirka
střídali:  

-

Roman; Alex; Martin; Long
       

Utkání s Tempem se předehrávalo v úterý a proto se začínalo v 16:00, ale i tak zápas končil za špatné viditelnosti a vzhledem k počasí se hrálo i na nepříliš kvalitní trávě. Domácí se posilnili několika hochy z “A” a měli tudíž i převahu v tom, že střídali dvě kompletní sedmičky, naše lavička není tak silná a měli jsme na střídání pouze 4 kluky.
Domácí měli převahu, hrálo se vice na naší polovině, ale kluci bojovali a tak se do šancí dostávali pouze po standartních situacích a to zejména výškovou převahou jejich 17-tky. Gól jsme zase dostali nešťastně na začátku utkání a pravidelně v poslední minutě poločasu. Naši měli v první půli jednu jasnou šanci po rohu, ale domácí brankář míč na brankové čáře chytil. Druhá půle byla obdobné hry, domácí tlačili, naši borci dobře bránili a podnikali rychlé protiútoky, zejména Danem, který toho oběhal hrozně moc. Bohužel jsme nedali zase jasné góly: Honza sám před brankářem, Dominik sám před bránou místo střely nahrával a zbytek pochytal domácí brankář. Dva góly jsme dostali zase v posledních pěti minutách utkání. Naši borci odehráli proti kompletním domácím velmi dobré utkání, dali do toho vše, bojovali, nebáli se osobních soubojů, i když to bolelo (nakopnutý Dan, Honza, Sam), bohužel nedáváme branky… Věříme, že v listopadu už to tam začne padat.